تمدنهای تخریب شده 1
آیا تمدن های متکامل گذشته بشری به سیارات راه یافته بودند؟
آنها و قدرتهای تکنولوژیک اشان چگونه نابود و به افسانه بدل شد؟
اریک فون دانیکن با بررسی شواهد و یافته های قرون و هزاره های گذشته و با مشاهده ی تکنیک های بجا مانده از ایشان به این نتیجه رسید که بشریت توسط موجوداتی فضائی به محاسبات و ترسیم تمدنهای غیر قابل باور دست یافته است. از عمده دلایل مطرح شدن این نظریه ، اعتقاد به بدوی بودن انسانهای قبل از هزاره ی فعلی و فرضا کشفیات علوم در چهار سده ی اخیر است!
سوال اساسی من اینست که آیا تمدن برج سازی و محاسبات دیجیتالی و تراشیدن انواع لنزها و به فضا فرستادن سفاین و میلیاردها قدرت و توانائی تمدن فعلی بشر، توسط موجودات ناشناخته ی فضائی به ما آموخته شده است؟
کدام موجود فضائی در دانشگاههای ما علوم کلونینگ، سیستم 0 و1 ، طریقه ساخت سوپر کامپیوترها ، نحوه ی چیدمان سرامیک در شاتل، طرز دقیق تراشیدن لنز هابل ، نحوه ی استقرار اسکلت برجهای چندین هزار متری و هزاران تکنیک دیگر را به ما آموخته است؟
آثار باستانی بجا مانده از گذشته حاصل دو موضوع زیر است:
1- آثار خارق العاده ی بجا مانده از هزاره های پیشین مر بوط به دخالت جنیان است، که در اوج تمدن بشر، ارتباط بین انسان و جن میسر شده است(چیزی که در مقالات گذشته به آیات مربوط به آن اشاره کرده ام).
2- بسیاری از آثار دیگر نیز حاصل رشد و تمدن بشری بوده که در گذشته به مراتب از ما قوی تر و پیشرفته تر بوده اند.
پذیرفتن چنان تمدن خارق العاده و با عظمتی از درک فعلی ما فراتر است! چرا که معتقدیم از ابتدای خلقت آدمی، ما اولین گونه ای هستیم که در سال 2008 میلادی این پیشرفتهای رقم خورده را شاهدیم. و گذشگان ما در غارها زندگی کرده و کم کم از سده 1900 میلادی این پیشرفتهای دیجیتالی و غیره رشد یافته است. و فرضا فرعونیان تا قبل از تولد ادیسون از الکتریسیته چه می فهمیدند؟!
به هر حال استنادات معتبر و قاطعی ، حضور چنان تمدنهائی را تایید می کند:
- پژوهشهای بی طرفانه ای از دانشمندان قرون اخیر، آثار بجامانده از تمدنهای گذشته ی بشری را به موزه ها جهت قضاوت ما منتقل کرده است.
- از طرفی یکی از موثق ترین کتب آسمانی ، قرآن ، در 1429 سال پیش با آیاتی معتبر ، باور تکنولوژیک بودن تمدنهای گذشته ی بشری را به ما می آموزد:
اولم یسیروا فی الارض فینظروا کیف کان عاقبه الذین من قبلهم کانوا اشد منهم قوه و
آثار و الارض و عمروها اکثر مما عمروها و جاءتهم رسلهم بالبینات فما کان الله
لیظلمهم ولکن کانوا انفسهم یظلمون(روم/9):
آیا در زمین جستجو نکردند تا ببینند عاقبت کسانیکه قبل از آنان بودند چگونه بود؟ آنها نیرومند تر از اینان بودند و زمین را بیش از اینان دگرگون ساختند و آباد کردند و رسولانشان با دلایل روشن به سراغشان آمدند. خداوند هرگز به آنان ستم نکرد، آنها به خودشان ستم کردند.
اولم یسیروا فی الارض فینظروا کیف کان عاقبه الذین من قبلهم کانوا اشد منهم قوه و آثارا فی الارض فاخذهم الله بذنوبهم وما کان لهم من الله من واق(غافر/21):
آیا در زمین جستجو نکردند تا ببینند عاقبت کسانیکه قبل از آنان بودند چگونه بود؟ آنها در قدرت و ایجاد آثار مهم در زمین از اینها برتر بودند، ولی خداوند ایشان را به گناهشان گرفت و در برابر عذاب او مدافعی نداشتند.
افلم یسیروا فی الارض فینظروا کیف کان عاقبه الذین من قبلهم کانوا اکثر منهم و اشد قوه و آثارا فی الارض فما اغنی عنهم ما کانوا یکسبون(غافر/82):
آیا در زمین سیر نکردند تا ببینند عاقبت کسانیکه قبل از آنان بودند چه شد؟ همانها که نفراتشان از اینها بیشتر و نیرو و آثارشان در زمین فزونتر بود؛ اما هرگز آنچه را بدست می آوردند نتوانست آنها را بی نیاز سازد.
فلما جاءتهم رسلهم بالبینات فرحوا بما عندهم من العلم و حاق بهم ما کانوا به یستهزءون(غافر/83):
هنگامی که رسولانشان دلایل روشن برای آنان آوردند، به دانشی که خود داشتند خوشحال بودند؛ ولی آنچه را به تمسخر می گرفتند آنان را فرا گرفت.
فرجام تمدنهای تکنولوژیک
در مسیر رشد بشر، پس از به باد رفتن تمدنهای عظیم معاصر نوح، ابراهیم-لوط، صالح، شعیب، موسی، امروزه دو راه منطقی/عقلی باقیمانده است که هردو ثروتی غیر قابل انکار می باشند:
ا- کشفیات علمی که در راستای پنج حس بشری تا اعماق نفوذ خویش پیشرفت نموده اند و امروزه نیز در حال رشد هستند. این نوع کشفیات دارای یک نقطه ضعف بزرگ می باشند و آن اینکه صرفا در مسیر پنج حس بشری قابل ارتقاء اند. به عنوان مثال حس دیدن در طول موج مرئی برای همه میسر است.حال علم با درک ریاضیات، فیزیک، شیمی و غیره ، تونلی جهت ادراک حس دیدن در طول موج های نا مرئی از قبیل اشعه ی آلفا، بتا، مادون قرمز، ماوراء بنفش... و یا جولان دادن در درک نور لیزر را فراهم کرده است. به هر حال هرچه در این تونل پیشرفت کنیم، ابزارآلاتی را خواهیم ساخت که به دیدن ختم می شود و مربوط به حس دیدن است، یعنی فراتر از دیدن چیزی برای ما قابل تعریف نیست! و یا فراتر از شنیدن در اوج ابزار سازی ، چیزی برای ما قابل درک و شنود نیست . همینطور در ارتباط با لمس کردن، چشیدن و بو کردن! تمامی اینها در چهار بعد قابل فهم احساس می شوند و نه فراتر! همان مثال قدیمی دنیای سطحستانی ها!
2- قرآن: این کتاب ، حاوی کلماتی است، خاتم کلمات گذشته(از قبیل انجیل، تورات، زبور و صحف ابراهیم )که با توجه انقضای آن کتب به دلیل تحریف جاهلان بشری، تنها سند معتبر جهانی می باشد.
در این خصوص دو راه عقلانی در مقابل این کتاب بر ما متصور است:
الف: کاری به دین و ایمان نداشته باشیم و به مطالعه ی عقلی و منطقی و علمی این کتاب (باقیمانده از 1429 سال پیش) بپردازیم.
چنانچه قابل بهره برداری است از آن در مسیر رشد تمدن خویش، مقالاتی را تدوین ، ارائه و بهره برداری کنیم.
ب: علاوه بر استفاده ی مورد الف به باور الهی بودن کلمات که تنزل یافته ی مخلوقی آسمانی بنام جبرئیل(در زمره ی ملائک) هست، برسیم.
هر راهی غیر از موارد فوق جز جهالت چیز دیگری بر ما نخواهد افزود.
راههای جهالت آمیز عبارتند از:
- به دلیل اینکه مسلمانها در طول تاریخ اشتباهاتی را مرتکب شده اند، پس کتابشان ارزش مطالعه و تحقیق ندارد.
- ما یهودی ، مسیحی و غیره هستیم و این کتاب مدعی ست که کتب ما تحریف شده است ، پس مورد قبول ما نمی باشد..
در حالی که این کتاب آخرین ورژن همان کتب است که بسیاری از مصادیق کتب مذکور را مهر تایید می زند و انحرافات آنرا اصلاح می کند.
از بحث اصلی خارج نمی شوم و به جهانیان هشدار می دهم که کتاب آخر حقایقی را مطرح می کند که ارزش حداقل یکبار اندیشیدن را داراست. این کتاب متعلق به جهانیان است لذا مختص یک قبیله مثل قریش ، یک قوم مثل اعراب و یک امت مثل مسلمین نیست. بلکه تذکری برای جهانیان است، چه زرد، چه سفید، چه سرخ و چه سیاه. چه عرب، چه فارس، چه روس و چه ژرمن! ذکر للعالمین.
امروزه ترجمه ی این کتاب در دسترس همه ی جهانیان است. دانشمندان مصری ، لبنانی و سوری تحقیقات جالبی در کلمات وحی کرده اند و به کشف ریاضیات غیر قابل باور حروف در این منشور الهی رسیده اند. در جائی با تحقیق در چند آیه به کشف عدد سرعت نور با تقریب مورد پذیرش استاندارد های جهانی نائل آمده اند.
همه ی این کشفیات فرع قضیه هستند و اصل مطلب در درک ما از آیه ی زیر است که الله فرموده است:
و ما خلقت الجن و الانس الا لیعبدون(ذاریات/56) ما ارید منهم من رزق و ما ارید ان یطعمون(57):
من جن و انس را نیافریدم جز برای اینکه عبادتم کنند - هرگز از آنها روزی نمی خواهم، و نمی خواهم مرا اطعام کنند.
کنه موضوع همین است. اگر این راه به خطا رود، تمامی سفاین، خودروها، باغات، کامپیوترها، قصرهای سر به فلک کشیده، ریاضیات، مهندسی ،علوم ژنتیک ، دانشکده ها و تمدن عظیم ما دچار همان مصیبت تمدنهای مصر و آتلانتیس خواهد گشت.
امروز به علوم خویش مغرورند و به کلمات فوق می خندند. گذشتگان نیز همین راه را رفتند! عاقبت آن شد که در معرض دید ماست! تمدنهائی باور نکردنی که امروزه قدرت پروازی ایشان با تردید مطالعه می شود. و با وجود مستندات متقن، باز هم از خود می پرسیم آیا ایشان واقعا توان پرواز در بین سیارات را داشته اند.
قرآن کریم در آیاتی چند ، از توان پروازی فرعونیان با نام صرح و اسباب یاد می کند.
و قال فرعون یا هامان ابن لی صرحا لعلی ابلغ الاسباب(غافر-مومن/36) اسباب السموات فاطلع الی اله موسی و انی لاظنه کذبا....(37):
فرعون گفت :
ای هامان! صرح را برای من آماده کن تا دست یابم به اسباب- اسباب سیارات(آسمانها)تا از خدای موسی مطلع شوم؛ هرچند گمان می کنم او دروغگو باشد....
جهت ادراک صرح، اسباب با نیروی محرکه( که همواره آتش است )به تفصیل آیه زیر در سوره ای دیگر دقت فرمائید:
و قال فرعون یا ایها الملا ما علمت لکم من اله غیری فاوقد لی یا هامان علی الطین فاجعل لی صرحا لعلی اطلع الی اله موسی و انی لاظنه من الکذبین(قصص/38):
فرعون گفت: ای سران من خدائی جز خودم برای شما سراغ ندارم. ای هامان، برایم آتشی بر الطین بیفروز و صرح را برایم بر آن قرار ده تا از خدای موسی اطلاع یابم، هرچند من گمان می کنم او از دروغگویان است.
چنانچه در هزار سال پیش فردی از قرار گرفتن نوشته ها بر کدهای صفر و یک در دیسک نوری سخن میگفت؛ آیا علمای آن قوم چیزی نوشتارهای لیزری ، درک می کردند؟ و اما امروز آیا دانشمندی از دانشمندان فضائی کره ی زمین می تواند مفهوم صرح، آتش ،الطین و اسباب یا سببا را برای ما و ارتباط آنها با السموات را ترجمه نماید؟
من به هیچ وجه نمی پذیرم که این سخنان، کلماتی اتفاقی و معمولی باشند.بلکه معتقدم که فرعونیان در همه ی علوم پیشرفت حاصل کرده بودند. ساخت اهرام و یا باغات با آبیاری تحت فشار و پرواز به سموات، همگی در پرتو ارتقاء تمامی علوم و شاخه های آن ممکن بود. تجربه ی امروز به ما می فهماند که رشد در ستاره شناسی و به فضا فرستادن آپولو و وستک نیازمند رشد علمی در فهم پزشکی پیشرفته، مکانیک توسعه یافته و ریز ازدیادی گیاهی جهت کشت در فضا و دانستن شیمی هسته ای و هزاران هزار علوم توسعه یافته ی دیگر است.
هیچ موجود فضائی در دانشکده های مصریان به آموزش هرم سازی نپرداخته است. همانطور که به ما پدیده ی کلونینگ و علوم نانو تکنولوژی را نیاموختند.فرعونیان با کشف و شهود جانداران نامرئی(جن) و علنی کردن این شاخه از علم، طغیان مردم خویش را فراهم ساختند.و با ایجاد جانداران کامه(هیبرید انسان و حیوان ) و طرح ریزی دوستی با جنیان، نه تنها از علوم آنها بهره نبردند بلکه تمدن خویش را نیز از دست دادند. امروز ما نیز بر سر نقطه ی عطف شهود جانداران نا مرئی(جن) قرار گرفته ایم. طبیعت رشد تکنولوژی اینگونه است که نهایتا تصمیم ملا (سران)جهانی را به خارج کردن رده بندی محرمانه ی جنیان، سوق خواهد داد. آنگاه به دنیای جدید و متفاوتی قدم خواهیم نهاد. بزودی خواهیم فهمید که رویت یوفو ها، ووروجکها، خاکستری ها، خواب و خیال و افسانه نبوده است ! در آنروز کدام راه را انتخاب می کنیم؟ انکار انبیاء و یا تایید و ایمان را؟ آیا پس از آن، کفر و شرک ، نفاق و طغیان به حد اعلا خود می رسد؟ و دوباره سقوط و اضمحلال در پیش خواهد بود؟ و یا راهی بسوی یکتا پرستی واقعی گشوده خواهد شد؟ سنت الهی چیست؟
بر میگردم به موضوع این مقاله:
این اسباب حرکت در سماوات و بین سیارات و یا حرکت از شرق به غرب زمین و بالعکس ، صرفا به فرعون و تمدن وی تعلق نگرفته بود بلکه تمدن ذوالقرنین نیز به اذن اله یکتا از این اسباب جهت پرواز بهره مند بودند.
و یسئلونک عن ذی القرنین قل ساتلوا علیکم منه ذکرا(کهف/83)انا مکنا له فی الارض و ءاتینه من کل شیئ سببا(84)فاتبع سببا(85)حتی اذا بلغ مغرب الشمس وجدها.....(86)ثم اتبع سببا(89)حتی اذا بلغ مطلع الشمس وجدها....(90):
و از تو درباره ی ذوالقرنین می پرسند؛ بگو: بزودی بخشی از سرگذشت او را برای شما بازگو خواهم کرد- ما او را در زمین قدرت و حکومت دادیم؛ و اسباب هر چیز را در اختیارش گذاشتیم- او تابع سبب شد- تا به مغرب خورشید رسید؛ احساس کرد....- سپس دوباره تابع سبب شد-تا به خاستگاه خورشید رسید؛دریافت...
آیا خطوط نازکا در پرو از فضا طراحی شده است؟ آیا اهرام مصر بر اساس رئوس ستاره ای در فضا تدقیق شده اند؟ تصاویر وال کامونیکا در برسیای ایتالیا ، می تواند تخیلات غارنشینان در باره ی فضانوردان امروزی باشد؟ و آیا استون هنچ و یا تصاویر برجسته ی سنگ قبری در پالنکو که محصور در ابزارآلات پروازی پیچیده ای است مال موجودات فضائی ست؟ خیر ! همانطور که امروزه سفاین و سوپر کامپیوترها را خودمان به اذن الله طراحی کردیم، خطوط عظیم ترسیم شده ی تمدنهای گذشته نیز بواسطه ی نژاد بشری به بروز و ظهور رسیده است!
متاسفم که موسی را در کاخهای سر به فلک کشیده ی خویش به تمسخر گرفتند و آن شد که تمدن تکنیکال امروزی ما در حال بیرون کشیدن لاشه های غمبار تمدنهای اعصار گذشته است (و حاق بهم ما کانوا به یستهزءون).
آنها تمدن بزرگی را با تکنیکهای بسیار پیشرفته طراحی کردند و به دشمنی با خالقی پرداختند که دین ایشان و ما را بندگی در مقابل خویش مقرر داشته است. ما در مقابل او که یگانه و الله است، عبد، بنده و ضعیفیم. این بندگی و عبد بودن در اوج خضوع و خشوع ماست. و هیچ رابطه ای با تکبر ندارد. ما بنده ایم و باید این حقارت و کوچکی را در مقابل او که نفس احد و بی همتاست ! بپذیریم. بی چون و چرا ! پس از آن شاید راهی و نوری بر ما تابیدن گیرد و از این هبوط نجات یابیم و الا با غرور ، تکبر و سرپیچی از فرامین خالق یگانه ، ما نیز مقهور سنت او خواهیم شد.
متاسفانه امروز نیز علوم پیشرفته ی روانشناسی به ما تلقین می کند که به خود متکی باشیم و اتکاء به نفس داشته باشیم. تشویقمان می کنند که خود باور باشیم و اعتماد به نفس خود را از دست ندهیم. فیلم رازThe Secretمحصول 2006 به ما تحمیل می کند که هر آنچه اراده کنیم همان تحقق می یابد. در حالی که ادیان به ما می آموزند که متکی به الله بوده و به او اعتماد و توکل کنیم . فرق این دو راه از زمین است تا به آسمان! از اتکال به خود و اعتماد به نفس، خدایانی دروغین همچون فراعنه بیرون خواهند آمد. سپس، متکبری را بنده خواهیم شد؛ همچون بزرگ متکبران: فرعون. و پس از آن ظلم به مظلوم به اعلا درجه رسیده....
آنگاه ملائک الهی در چشم به هم زدنی کل تمدن ما را در کل کره ی زمین به همراه موشکهای بالستیک مان در زیر کیلومترها گل و لای مدفون خواهند کرد.
ای کاش بشر یکبار هم که شده در قله ی تمدن خویش ، پیام آسمانی و الهی را درک می کرد و از الله اطاعت کرده و به او اعتماد و اتکال می کرد!!!
در زیر مستنداتی از شواهد پروازی تمدنهای گذشته آورده شده است:
با تشکر از برادر خوبم جناب آقای منصوری جهت ارائه اخبار زیر در تالار پارس اسکای.
کشف هو اپیما های باستانی
در سال ۱۸۹۸ در مقبر ه ای در نزد یکی ((سا کا را )) مد لی پید ا کر دند که بعنو ان پر نده شنا خته شده است و با همین عنو ان در موزه مصر در قا هره ثبت گر دیده است .این مدل با شما ره ۶۳۴۷ در میان انبو هی از مجسمه دیگر پر ند گان قدیمی مصر به مد ت پنجا ه سال ما ند و لی آیا به و اقع چنین بود .تاا ینکه درسال ۱۹۶۹ راز این پر نده عجیب کشف شد .دکتر خلیل مسیحا هنگامی که این مجسمه را دید دچار حیر ت گر دید و بر خلا ف دیگر پر ند گان این مدل ۶۳۴۷ دارای با لهای صا ف و دمی پر ه مانند د اشت . ایشان کشف نمود که نا می که بر روی این مدل حک شده به نا م پا دیمن(pa diemen) است به معنا ی((هدیه آمو ن)).
آمو ن کیست ؟
آمون اله هوا بود که در اثر همنشینی با ((رع)) اله خو رشید به اله نور ار تقا پیدا کر د .امر وزه بدون شک مشخص شده است این مدل مدل یک هو اپیما است و جنس آن از چو ب و وزن آن در حدو د ۳۹.۱۲گرم است و کا ملا سالم می باشد . فا صله دو بال ۱۸ سا نتی متر و دما غه هو اپیما ۳.۲ سانت طول و طول کل هو اپیما حد و دا ۱۴ سا نتی متر است انتها ی با لها و نو ک هو اپیما با علم آیر و دینا میک سا خته شده و جد ای چشم سنبلیک و دو خط کو تاه د ر زیر با لهای هو اپیما دارای هیچ تز ئین دیگر ی نیست.
متخصصین و دا نشمند ان پس از آز ما یشات زیاد آن را از حیث دارا بودن ارزش پر وازی و هو ائی(طبق اصول هو اپیما ئی) دارای ابعادی مناسب دا نستند .
پس از این کشف هیجان انگیز دو لت مصر به سر پر ستی وزیر فر هنگ محمد جمال الدین مختار یک گروه برای یا فتن مد ل های دیگر ما مور نمود و این تیم در ۲۳ دسا مبر ۱۹۷۱ تشکیل و اعضای آن را دکتر هنری ریاد مدیر موزه مصر، دکتر عبدل قادر سلیم معاون ر ئیس موزه تحقیقات با ستا ن شناسی مصر و دکتر هیسمات نسیها ر ئیس اداره آثار و رسو م با ستانی و کمال نقیب مدیر عا مل اتحا دیه هو اپیما ئی مصر و دکتر عبد ل قادر حاتم نما ینده نخست وزیر و احمد مو ح ر ئیس هو اپیما ئی تشکیل می دادند و مو فق به کشف چهارده مد ل دیگر گردیدند که در نما یشگاهی در معر ض نما یش عمو می گذ ا شته شد .
هو اپیما های با ستا نی یا فته شد ه در آمر یکای جنو بی
این مد ل هو اپیما ئی طلا ئی در موزه ایالت بو گا تا در معر ض تما شا می با شد. با ستان شنا سان قدیمی آن را به عنو ان یک ((زینت مذ هبی)) معر فی کرده بودند. تا زمانیکه انجمن هو ا نو ردی نیو یور ک مد ل را در آزمایشات متعد د و تکنیکی مورد تا ئید قر ار داد و اعلا م نمود این مد ل ار زش هو ائی دارد .
تا ریخ گذ اری این مصنو عات پر وازی حد اقل به ۱۰۰۰ سال پیش از میلا د بر می گردد.
در سال ۱۹۹۷ دو محقق آلما نی به نا م های Algund Eenboom و Peter Belting دست به ابتکار تا زه ای زدند و این مد ل ها را سا ختند و حتی آنها را به پر و از در آورد ند .
چه کسانی تمدن پیشرفته ی مصریان و فراعنه را که دارای قدرتهای پیشرفته پروازی بودند نابود کرد؟ و آثاری از ایشان را به یادگار گذاشت ،بلکه موجب عبرت گردد؟
کذبوا بایتنا کلها فاخذنهم اخذ عزیز مقتدر(قمر/42)اکفارکم خیر من اولئکم ام لکم براءه فی الزبر/43 ام یقولون نحن جمیع منتصر/44سیهزم الجمع و یولون الدبر/45بل الساعه موعدهم و الساعه ادهی و امر/46.
آیا در جمع اعضاء نظامی ناتو ، کسی هست که آیات فوق را کشف رمز نماید؟ام یقولون نحن جمیع منتصر؟
سید اسماعیل اسلامی